Menu

Vi TILBYDER .....

Personlig og individuel vejledning
v/ Camilla Spagner og Karl-Åge Søltoft

Kontakt Camilla og Karl-Åge for et tilbud lige netop til dig info@marathoneksperten.dk

Marathoneksperten tror på den tætte kontakt med dig i fokus. Vi udvikler og uddanner løbere til at kende deres krops behov når træningen spidser til, når vægten går op eller ned, eller når energien er knap på grund af træning eller uhensigtsmæssigt kostindtag. HER er samspillet mellem løbecoach og kostcoach afgørende.  Vi arbejder for at du når det ønskede mål.

Vi tilbyder blandt andet følgende:

  1. INTELLIGENT kost- og træningsforløb på 3 måneder
  2. INTELLIGENT træningsforløb på minimum 3 måneder
  3. INTELLIGENT kostforløb på minimum 3 måneder
  4. INTELLIGENT kosttjek
  5. INTELLIGENT Træningsforløb tilpasset DIT BEHOV
     

Når antallet af kilometer går op, sætter det større krav til samspillet mellem træning og kost, og det er her samarbejdet mellem dig, løbecoach og kostcoach for alvor bliver vigtigt. Individuelt er både træning og kost vigtigt for at nå opstillede mål (1+1=2), men når vi sammenlægger træning og kost INTELLIGENT, oplever vi regnestykket som (1+1=3). Du opnår simpelthen større effekt og succes.

Sådan gør vi
Vi kan tilbyde den tætte personlige kontakt som mange har behov for, når de træner seriøst frem mod et mål. Den tætte kontakt mellem de tre parter (dig, kost- og løbecoach) gør, at vi har adgang til både træningsplan og kostindtag. Herved bliver både kosten og træningen et integreret intelligent forløb, som løbende justeres, så forløbet bliver effektfuldt og de bedst mulige resultater opnås. Det er INTELLIGENT!  

Med vores mangeårige professionelle erfaring indenfor, og dedikation til løb sammenholdt med vores solide uddannelsesmæssige baggrund, er du sikret en solid platform der motiverer, guider, vejleder og ikke mindst INTELLIGENT former dig til at nå dit mål. 

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på info@marathoneksperten.dk.

Din KOSTCOACH

Camilla Spagner "Kost og træning er to sider af samme sag - arbejder man med begge sider sikrer man sig det gode resultat, og det er intelligent"

Marathoneksperten
Solution by BRND ® - All Rights Reserved ©2011-2013