Menu
Løbernes erfaring med træningen.

LØBERNE HAR ORDET

 

Bent Eremitage

Bent Poulsen

Veteranløber +55

5000m 16:36min
10km 34:26min
Halvmarathon 1:17:46t.

Eliteløber fra 80´erne og nu en af vore bedste Veteranløbere 

 "Jeg er i udgangspunktet en selvtrænet løber, men har flere gange haft brug for Karl-Åge Søltofts ekspertise, struktur og overblik på løbetræning. Især når mine ambitioner og vilje er løbet af med mig. Karl-Åge Søltoft er fantastiskt god til at skabe variation, løbeglæde og motivation i sine træningsprogrammer. I sine programmer er han er meget opmærksom på den rette dosering og den rette restitutionstid for en masters-/veteranløber som jeg. Man bruger sin træningstid optimalt og de gode resultater kommer således næsten af sig selv". 

 

Jesper Faurschou 160510 

Jesper Faurschou

OL deltager marathon London 2012                                                     

5000m 14.15 min
10000m 29.43 (10km  29.40 Landevej)
Halvmarathon 1:04:01 t. (VM København 2015)
Marathon 2:16:15 t.

”Siden 2010, hvor jeg påbegyndte samarbejdet med Karl-Åge, har træner-atlet forholdet ændret sig i takt med hverdagens udfordringer, der er et hårdt slag mod statiske træningsprogrammer. Tidligere fulgte jeg specifikke programmer, men i takt med min lange løbekarriere og tillært viden herfra, er relationen derimod i dag præget af god konsultation, hvor jeg kan henvende mig, hvis jeg har behov for rådgivning om presserende spørgsmål. Karl-Åge lytter til atletens behov, situation og øvrige ønsker, men har en klar ide til, hvad der skal til for at blive rigtig stærk. Denne fleksible tilgang er kærkommen i en hverdag, som er presset af fuldtidsarbejde og familiære forpligtelser. Karl-Åges store force er hans behagelige og lune personlighed, som motiverer og giver en stor tiltro til at følge ens ambitioner”

 

 Casper Doessing

 

 

 

 

 

Casper Døssing

Marathonløber

Marathon:2.47 t. (Hamburg 2014)
Halvmarathon:  1.19 t.

En løber der ikke er bange for at prøve noget nyt og som er blevet god til at lyttet til hvad kroppen har af behov.  

"Mit mål som marathonløber er en tid under 2.45; for at jeg kan nå dette mål kræver det at jeg kommer ned i vægt, hvilket er noget af en balancegang når der samtidig skal gennemføres en hård marathontræning. Til det er og har Camillas hjælp været fantastisk, og dette kombineret med Camillas store indsigt i forskellige fødevarers påvirkning på kroppen, hendes engagement og støtte gør at jeg på det varmeste kan anbefale hende."


 

 

Sebastian Thesbjerg Berlin Marathon 2015

 Sebastian Thesbjerg

Marathonløber

2013   3:17:49 t.
2014   3:14:01 t.
2015   3:06:33 t.
2016   ? t.

En løber der arbejder seriøst og målrettet
på at nå sit mål.  

"Jeg valgte Maratoneksperten, fordi træningen er struktureret, varieret og sjov. Jeg er blevet stærkere og mere udholdende: tre personlige rekorder i træk (Frankfurt 2013, 3:17:49, Berlin 2014, 3:14:01, Berlin 2015, 3:06:33).
MEN uden mad og drikke duer løberen ikke. Jeg valgte også Maratoneksperten, fordi tilgangen til kost og ernæring i forbindelse med træning er videnskabelig. Jeg er kommet i god form og lever sundere efter kyndig vejledning hos Maratoneksperten." 

 

 Jeppe Kaerholm

Jeppe Kærholm

Marathonløber

2012   4 timer
2015   3:15:55 t.
Halvmarathon 2015 1:29:33 t.

En løber der har fået indfriet sine mål om en god halvmarathon- og marathon tid.

"Jeg startede med Karl-Åge Søltoft som min internet-træner i 2012 da jeg besluttede at prøve kræfter med mit første marathon.
Jeg er siden mit første marathon i 2012 i København gået fra 4 timer, til min pr i 2015 på 3.15.55 i Berlin. En forbedring på næsten 45 minutter.
Jeg havde ligeledes en drøm om at komme under 1.30 på 1/2 marathon. Også dette lykkedes i 2015 blev det til 1.29.23.
Jeg havde aldrig drømt om at disse tider var mulige at nå for mig på mit niveau. Mine drømmemål  var marathon på 3.30 og 1/2 marathon under 1.40. Det må man sige lykkedes til fulde!
Alt dette er takket være Karl-Åges erfaring som gammel eliteløber, og den yderst professionelle træner han er. Hans måde at sammensætte programmer på tager udgangspunkt i præcis den form den enkelte løber er i. Derudover er der konstant feedback via mail koorspondence, således at han justere op og ned i ens træning alt efter hvordan ens form er, og han tager hensyn til, om man er skadet eller lignende.
Jeg kan kun varmt anbefale Karl-Åge til andre løbere der gerne vil rykke deres form - han kan hjælpe dig hvis nogen kan “.
 

 

 Morten Mortensen

Morten Mortensen

Marathonløberen

Marathon: 2:34 t. (Berlin 2015)

En løber der ikke er bange for at bryde med vanetænkning og prøve nye ideer.

 

"Jeg startede med at samarbejde med Karl-Åge Søltoft i maj 2015. Allerede i Berlin samme år løb jeg ny pr på marathon med tiden 2.34.

Træningen har været meget målrettet og har taget højde for, hvilke områder, jeg skal forbedre. Jeg løber både mange kilometer, hurtige intervaller og hårde tempoture, men træningen er meget nøje tilrettelagt efter, hvad det er, jeg skal opnå med den givne træning.

Der er 4-6 uger med fokus på én type træning, og så kommer der et skift, hvor vi fokuserer anderledes. Det er virkelig effektivt i forhold til at opnå bedre resultater, og når man først er inde i træningssystemet, så sker der noget.

Karl-Åge har fået mine øjne op for, at skal man forbedre sig markant som løber, så er man nødt til nogle gange at bryde med sin vanetænkning og anerkende nye idéer. Det er dér, hvor vores samarbejde får størst betydning.

Der er altid rigtig god kommunikation mellem træner og løber, og Karl-Åge har stor forståelse for de forhindringer, som man løber ind i hen ad vejen, så som skader og travle perioder, hvor der er ikke helt er tid til at løbe så meget. Så bliver træningsplanen rettet til.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at med Karl-Åge som træner vil jeg fortsat kunne udvikle mig fremover, og jeg kan give ham mine varmeste anbefalinger."

 

 

 Jesper Pedersen 1

Jesper Pedersen

 

All Round løber                                                                                
1500m: 4.06,76 min.
5000m: 15.12,34 min.
10km: 31.51 min.
Halvmarathon: 1.10.41 t.
Marathon: 2.30.40 t.

Er kommet langt de sidste 5 år gennem målrettet og fokuseret træning.

 ”I 2010 startede jeg med at blive trænet af Karl-Åge. Jeg troede jeg vidste meget om løb, men i virkeligheden vidste jeg intet. Karl-Åge vendte, på en positiv måde, op og ned på min opfattelse af løb og træning. Især den varierede type af træning, som han praktiserer, har betydet utrolig meget for mine resultater. Og jeg har i dag opnået mere end jeg i mine vildeste drømme har, turde håbe på.

I kombination med løbetræningen har Camilla været en meget stor kilde til viden og vejledning om min kost. Jeg ved nu meget mere om, hvad der virker, og hvad der ikke virker af mad, og også hvorfor det virker, som det gør. Jeg kan på det varmeste anbefale Karl-Åge og Camilla. De ved hvad der skal til for at et mål nås.”

 

 

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på info@marathoneksperten.dk.

Vi TILBYDER .....

Tilbudet er lige så enkelt som det er logisk og intelligent.

Din KOSTCOACH

Camilla Spagner "Kost og træning er to sider af samme sag - arbejder man med begge sider sikrer man sig det gode resultat, og det er intelligent"

Marathoneksperten
Solution by BRND ® - All Rights Reserved ©2011-2013