Menu
Der er et stort behov for personlig saglig vejledning af løbere på alle niveauer, hvor man arbejder med udøveren som en helhed – både indenfor træning og kost, hvor den tætte kontakt er i fokus – frem mod målet. Med INTELLIGENT træning og kost vil vi tilbyde dette til alle løbere!

Din KOSTCOACH

Camilla Spagner er uddannet cand. scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet og er Bachelor i biologi, fra Århus Universitetet. Hun har 10 års erhvervserfaring fra to af Danmarks største universiteter (Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet), og har en bred viden om mad og ernæring.

Hendes specialviden favner kosttilskud, sportsernæring og overvægt og hun har arbejdet med forskningsprojekter og udvikling af online kurser omhandlende ernæring.

Camilla er fast skribent og ernæringsekspert på Løbemagasinet, Vorespuls.dk, DGI og på det tidligere Marathon Magasin. Hun er desuden forfatter til undervisningsmaterialer omhandlende ernæring og løb og har i en årrække afholdt landsdækkende kurser om løb for DGI.

Camilla er jævnligt at finde i dagblade, radioen og magasiner hvor hun skriver eller udtaler sig om løb og ernæring.

Camilla har mange års erfaring med løb på højt plan og har tidligere løbet på landsholdet.

Ernæringsfilosofi

Når det kommer til det gode løb, er den mad vi spiser alfa og omega for at præstere godt, bevare en stærk og sund krop og et mentalt overskud. Der bliver skrevet meget, debatteret meget og forsket meget, og det er forståeligt, når man hører folk udtale sig om, at kostråd er som en stor ufremkommelig jungle der konstant skifter terræn. Med Camillas ernæringsbiologiske briller på, formår hun at se det hele lidt fra oven, samle trådene, binde knuden og tilmed rede trådene ud igen i den korrekte rækkefølge og på det rigtige tidspunkt. I knap 10 år har Camilla haft sin daglige arbejdsgang på to af landets største universiteter, og hun finder det udelukkende positivt, at vores syn på mad og råvarer ikke er statiske, men udvikles i takt med at vi bliver klogere på madens påvirkning i kroppen.  

”Mad er for mig ikke bare kulhydrater, protein og fedt eller energi til løberkroppen. Mad har så mange effekter og påvirkninger i kroppen, som også kommer fra bioaktive komponenter i vores mad, at vi skal spise den gode slags. Vi skal stille krav til vores mad, da den påvirker vores velvære og vores præstation. Forlang ordentlige råvarer, gerne økologiske, da alt vi spiser skal igennem kroppen”.

Camilla hjælper dig med at rette ind, når skoven af råd og videnskab bliver for trang, så I sammen INTELLIGENT finder den bedste vej frem.

 

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på info@marathoneksperten.dk.

Vi TILBYDER .....

Tilbudet er lige så enkelt som det er logisk og intelligent.

Marathoneksperten
Solution by BRND ® - All Rights Reserved ©2011-2013